ECAP centar održao predavanja za članove MOTOO mreže

ECAP centar održao predavanja za članove MOTOO mreže

ECAP centar je protekle nedelje održao dve obuke na temu menadžment radionica, za članove MOTOO grupe. Uvek je zadovoljstvo posetiti naše partnere i van našeg centra pa je tako jedna obuka održana u Nišu, a druga u Staroj Pazovi. Saradnja ECAP-a i MOTOO mreže traje već duži vremenski period i članovi MOTOO mreže redovno dolaze na obuke koje organizuje ECAP centar.

Komunikacija između auto-servisera i korisnika njihovih usluga je prvi korak u ostavljanju profesionalnog utiska i pozitivne reakcije potencijalne mušterije. Dobra organizacija procesa unutar samog servisa značajno povećava efikasnost i smanjuje troškove poslovanja. Stalna briga o mušterijama i konstantno unapređenje i proširenje usluga je uslov opstanka na tržištu. Zato je menadžment radionica veoma bitan kao krovna tema koja se odnosi na sve auto-servise.

Na ovoj obuci, polaznici su imali prilike da se upoznaju sa svim aspektima vođenja servisa, od procesa u radionici i mehanizma zakazivanja, preko radnih naloga i dijagnostike, pa sve do komunikacije sa mušterijama i predaje vozila. Takođe su pokrivene i teme kao što su produktivnost u servisu, praćenje i evaluacija performansi servisa i optimizacija rada. Sama obuka je koncipirana kao kombinacija predavanja, dijaloga i praktičnih vežbi u kojima se pronalaze razne moguće situacije u servisu i analiziraju mogući problemi rada i organizacije samog servisa.

MOTOO Auto Servis je mreža nezavisnih auto servisa u Srbiji koja funkcioniše po nemačkom franšiznom konceptu. Ovaj servisni koncept nastao je 2005. godine u Nemačkoj. Od sredine 2014. godine do danas ovoj mreži se u Srbiji priključilo 48 profesionalnih auto servisa i auto centara koji ispunjavaju tehničke i organizacione standarde nemačke franšize, a koji su garant vozačima da su u njihova vozila ugrađeni kvalitetni rezervni delovi renomiranih svetskih proizvođača. Više o MOTOO mreži saznajte ovde.

Sve informacije o obuci menadžment radionica možete pronaći ovde.

Vidimo se u ECAP-u!