Zaposleni kompanije ZF Serbia D.O.O. na obukama u ECAP centru

Zaposleni kompanije ZF Serbia D.O.O. na obukama u ECAP centru

Ulaganje u edukaciju i obrazovanje u oblasti vozila na električni pogon nastavlja da prožima autoindustriju i sve povezane industrije. ECAP centar je prvi kod nas ponudio sertifikovanu obuku za rad na električnim vozilima a to su, pored autoindustrije iz zemlje i regiona, prepoznale i mnoge kompanije.

Tako će ECAP centar tokom narednih nekoliko meseci održati posebne obuke za zaposlene kompanije ZF Serbia d.o.o. Ove obuke će se odnositi na visokonaponska hibridna i električna vozila, kao i na različite sisteme na njima, uključujući i bezbednost pri radu, komponente visokonaponskog sistema, upravljanje visokonaponskim sistemima, servisne procedure, dijagnostiku itd. Po završetku obuke, polaznici dobijaju sertifikate za rad na visokonaponskim vozilima po važećim standardima nemačkih akreditacionih tela.

Ovo je još jedan od koraka ECAP centra u oblasti električnih vozila, koja je ove godine postala fokus našeg rada. Nakon uvođenja obuke najpre za hibridna a zatim i za električna vozila, ECAP centar je dodavanjem stanice za punjenje električnih vozila pokazao da je vodeća institucija u regionu u oblasti edukacije u okviru autoindustrije.

Vidimo se u ECAP-u!