Inženjeri iz Singapura na obuci u ECAP-u!

Inženjeri iz Singapura na obuci u ECAP-u!

U junu 2019. godine sa zadovoljstvom smo ugostili grupu predavača sa Instituta za tehničku edukaciju iz Singapura. 
Naši gosti proveli su 5 dana u ECAP-u i pohađali 4 obuke: CAN i LIN bus komunikacija, dijagnostika kontrolnih jedinica, Hibridni pogon vozila i dijagnostika vibracija.

Na kraju uspešne saradnje naši gosti su uručili plaketu zahvalnosti našim tehničkim trenerima. Pošto su utisci o celokupnom iskustvu u Beogradu bili više nego pozitivni, Gregori, vođa tima koji je pohađao obuke u ECAP-u, napisao je posebnu zahvalnicu našem timu:

”Srećan sam što sam imao priliku da pohađam obuke u Beogradu. Bio sam zadivljen profesionalnim nivoom treninga i zahvalan na fleksibilnim i prilagođenim obukama koje su uzele u obzir naš nivo kompetencija, pa čak i do mere priređivanja temeljnih praktičnih vežbi. ECAP tim i glavni tehnički trener bili su veoma efikasni. Uveravam vas da su svi koji su pohađali kurs, su imali koristi od sadržaja, znanja i iskustva koje ste podelili. Pored toga, slobodno mogu reći da su obuke koje sam prošao u ECAP-u bile jedne od najboljih koje sam imao priliku lično da pohađam do sada!”

Nadamo se da ćemo imati priliku da ovu uspešnu saradnju nastavimo i u budućnosti.