Druga regionalna TECH_UP konferencija održana u ECAP-u

Druga regionalna TECH_UP konferencija održana u ECAP-u

Kompanija Ferdinand Bilstein South East Europe organizovala je drugu regionalnu konferenciju TECH_UP 28. i 29. marta 2019. godine. Naši tehnički treneri su bili domaćini konferencije koja je održana u prostorijama ECAP školskog centra. 44 tehnička eksperta iz 18 kompanija iz Jugoistočne Evrope koje sarađuju sa bilstein group-om okupili su se u Beogradu i na taj način ga učinili tehničkim centrom našeg regiona.

Učesnici konferencije su imali priliku da slušaju predavanja 7 predavača iz Velike Britanije, Nemačke i Srbije koji su govorili o inovacijama i novim tehnologijama u automobilskoj industriji.

Prezentacije čije su teme bile Punjenje električnih vozila, Dijagnostika 5.0, Vozilo kao nosilac podataka, kao i Vozila sa pogonom na vodonik, okupirali su učesnike prvog dana, nakon čega su posetili Muzej Nikole Tesle, najvećeg srpskog naučnika. Drugog dana pažnja je bila usmerena na prezentacije o 3D štampanju, Inovativni sistemima osvetljenja i Akustička lokalizacije.

Na TECH_UP konferenciji učesnici su imali priliku da se edukuju o najnovijim tendencijama u automobilskoj industriji, razmene iskustva i upoznaju Beograd. Nadamo se da ćemo i sledeće godine imati priliku da organizujemo ovakvu konferenciju sa još više učesnika!