Dan otvorenih vrata u ECAP-u!

Dan otvorenih vrata u ECAP-u!

Danas, 5.10.2018, u ECAP školskom centru održan je Dan otvorenih vrata. ECAP je ugostio više od 50 auto servisera, sa ciljem da se oni što bolje upoznaju sa radom ECAP školskog centra, tehničkim mogućnostima koje centar pruža, tehničkim trenerima, kao i da saznaju više o obukama koje predstoje. Serviserima je ovom prilikom premijerno predstavljen i novi ECAP katalog obuka.

Veliki broj gostiju je već ranije i posećivao ECAP školski centar, te su bili zainteresovani da saznaju nešto više o novim obukama koje su u pripremi. Serviseri koji su prvi put posetili naš centar su imali i prilike da se prvi put prijave za pohađanje obuka. Najviše interesovanja izazvala je obuka Automatski menjači o kojoj više možete pročitati na ovom linku: https://bit.ly/2pAJ3PU

ECAP je serviserima otvorio svoja vrata u terminu od 12:00 do 16:00 časova, gde su oni pored upoznavanja sa školskim centrom, imali prilike dam se međusobno upoznaju, druže i razmene iskustva, da učestvuju u nagradnoj igri i uživaju u prijatnoj atmosferi uz hranu i piće.

Ovom prilikom ECAP školski centar se zahvaljuje svim gostima koji su svojim prisustvom obogatili ovaj sada već tradicionalni događaj. Vidimo se sledeće godine!